Kihagyás
  • Kutató csoportok
    • Élelmiszeranalitikai és Biokémiai Kutatócsoport
    • Mikrobiológiai és Biotechnológiai Kutatócsoport
    • Élelmiszerfizikai Kutatócsoport
    • Árukezelési (Postharvest) Kutatások csoportja
    • Hűtő és Állatitermék Technológiai Kutatócsoport
    • Élelmiszerökonómiai és Élelmiszerpiaci Kutatócsoport
    • Érzékszervi vizsgálatok
    • Talajtani és Vízgazdálkodási Kutatócsoport
    • Növénykórtani Kutatócsoport
    • Tájtervezési és Területfejlesztési Kutatócsoport
  • Kutatási tevékenység
    • Eredet meghatározás
    • Növényvédőszerek és származékaik vizsgálata
    • Mikrobiológiai diverzitás, kontamináció
    • Beltartalmi jellemzők vizsgálata
    • Fizikai jellemzők vizsgálata
    • Postharvest
    • Élelmiszerbiztonság
    • Fogyasztói magatartás vizsgálatok
    • Érzékszervi Kutatások csoportja
    • Térinformatika
  • Elért eredmények
    • Publikációk
    • Kutatási beszámolók
  • Térinformatikai adatbázis
  • Események
    • Sajtóközlemény
    • 1. Műhelymunka
    • 2. Műhelymunka
    • 3. Műhelymunka
    • Zárókonferencia
  • Infrastruktúra
    • Postharvest Laboratórium
    • Új eszközök
  • Elérhetőség

Új eszközök

Új eszközökadam2021-04-13T13:03:04+00:00
  • Új eszközök »
  • Oszcillációs rheométer
Oszcillacios-rheometer-01
Oszcillacios-rheometer-02
Oszcillacios-rheometer-04
Oszcillacios-rheometer-03
DSC_2528
DSC_2527
DSC_2526
DSC_2525
DSC_2524
DSC_2523
DSC_2522
DSC_2521
DSC_2520
DSC_2519
DSC_2518
DSC_2517
DSC_2516
DSC_2515
DSC_2514
DSC_2513
20190128_104200687_iOS
20190128_104200587_iOS
20190128_104154449_iOS
20190128_104154349_iOS

1 2 ►

Postharvest Kutatócsoport:
Labor: 1118. Budapest, Villányi út 29-43. K. épület

Tel.: +36-1/305-7662
E-mail: postharvest@uni-mate.hu

Kapcsolattartó:
Dr. Hitka Géza, egyetemi docens

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom
Go to Top